WHAT DOES RAPORT ISTORIC AUTO MEAN?

What Does raport istoric auto Mean?

What Does raport istoric auto Mean?

Blog Article

AUTODNA confront tot posibilul pentru a elimina astfel de duplicari. Te rugam sa retii: Rapoartele autoDNA de istoric al vehiculelor si informatiile continute de acestea trebuie tratate ca material informativ si privite ca punct esential in procesul de vanzare/cumparare a unei masini. Informatiile obtinute in aceasta maniera trebuie confirmate la un punct de provider autorizat si de catre expertii in autovehicule.

Cele peste 1200 de mașini vândute și cei aproximativ 800 de clienți mulțumiți sunt martorii lucrurilor bine făsweet de către firma de auto rulate din Nicolae Bălcescu, Bacău.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web page-ul Net la nevoile dvs.

Prezentarea companiilor pe această pagină NU implică aprobarea/suștinerea acestora. Nu prezentăm toți furnizorii de pe piață. Cu excepția cazurilor specificate în mod expres în Termenii și Condițiile de Utilizare, toate declarațiile și garanțiile cu privire la informațiile prezentate pe această pagină sunt înlăturate. Informațiile, inclusiv prețurile, care apar pe acest website pot fi modificate în orice instant.

Este foarte significant să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

istoria prea curată pentru prea mult timp, există informații că mașina a avut un accident, și nu există numărul VIN pe bordul șoferului în partea dreaptă față amortizorul este mai uzat decât celălalt, evaluare 29/40.

Fiabilitatea, calitatea superioară și diversitatea modelelor disponibile fac din mașinile germane o opțiune

I.V.) sau a numărului VIN (Motor vehicle Identification Selection, sau seria caroseriei) pentru a căuta în baza de date a RAR valabilitatea inspecției pentru mașina respectivă. Această metodă oferă o modalitate speedyă și simplă pentru proprietarii de vehicule de a verifica dacă inspecția tehnică periodică a vehiculului lor este înregistrată și valabilă.

QR în partea de sus a raportului, este facilitată vizualizarea raportului on the net și extinderea gamei de informații cu vehicul având istoric raportat

Folosind aceste metode, vă puteți asigura că procesul de verificare ITP la RAR este realizat eficient, fie că optați pentru comoditatea applicationării on the web, fie că preferați contactul direct prin programarea telefonică.

I choose pride in giving buyers vendor and factory specifics of their auto, and afterwards strolling them through the procedure so they can get back to the highway quickly.

Stocarea mai multe informatii tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.

Acest site folosește Akismet pentru a decrease spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Obtaining your car wrapped and concerned about the cost? Presenting a complete, in-depth evaluation of the value factor producing your selection a breeze.

Report this page